logo-transparent-sloganPiiloleikki Oy on kuvanveistäjä ja pedagogi Oona Tikkaojan vuonna 2017 perustama yritys. Kehittämistyössä on mukana myös lapsi-, nuoriso- ja perhetyön tutkija, kehittäjä ja opettaja, VTT Outi Linnossuo. Pikapiiloleikkejä ohjaamassa mukana on myös työnohjaaja Päivi Hoikkala / Polulla Coaching

Myyntityötä tekee ja myyntiä kehittää tuottaja Annukka Ketola, ja viestinnästä vastaa tuottaja Niina Niemi-Nagy. Graafisen ilmeen on luonut Annastiina Mäkitalo / Kiinnoste.

Leikkipuistoturvallisuuden asiantuntijana yhteistyökumppanimme on Pro Park Palvelut Oy / Marko Eskolainen. Leikkipaikkoja suunnittelemassa on mukana kuvanveistäjät Eero Merimaa ja Jani Rättyä.

Yrityksen perustamisen taustalla ovat kokemukset Tikkaojan vuonna 2011 tilaustyönä Turun kaupungille turkulaisten lasten kanssa tekemästä Piiloleikki-nimisestä omakuvareitistä sekä Turun kaupungin työryhmältä Andersson-Merimaa-Rättyä-Sundholm-Tikkaoja tilaamasta leikittävästä veistoksesta PaPusta. Alkuperäistä Piiloleikkiä ja PaPua on hyödynnetty monin tavoin ja ne ovat saaneet paljon hyvää palautetta, minkä vuoksi haluamme tehdä lisää Piiloleikkejä ja -paikkoja kaikkialle maailmaan.

Piiloleikin arvot:

  • Saavutettavuus ja inklusiivisuus
  • Läsnäolo ajassa ja paikassa
  • Ainutkertaisuuden arvostaminen
  • Yhdessäolon ja osallistumisen tukeminen
  • Taiteen ja liikunnan hyvinvointivaikutukset
  • Sosiaalisesti ja materiaalisesti kestävä toiminta

Piiloleikki Oy
Y-tunnus 2815548-5

Kysy lisää! info@piiloleikki.fi / +358406744188